viernes, 14 de febrero de 2020

Esbós, croquis i dibuix delineat


          Esbós: és un dibuix fet a mà ràpidament que normalment no es considera que sigui un treball finalitzat. Un esbós pot tenir diverses intencions: per a registrar quelcom que l'artista ha vist, desenvolupar una idea més tard o com una manera ràpida de mostrar una idea, imatge o principi.






    Croquis: és un dibuix que esbossa una imatge o una idea, confeccionat a mà alçada i previ a l'execució del dibuix definitiu o d'alguna obra d'art.




    Dibuix delineat: El dibuix delineat constitueix la culminació del dibuix tècnic. S'inclouen tots els detalls necessaris. Es considera com el més rellevant la geometria descriptiva) i alhora ha d'adaptar-se ràpidament a les noves tecnologies que s'han convertit en els seves eines de treball evolucionades.

  


 Abstracte: L'art abstracte és un estil artístic que va sorgir al voltant de 1910 i les conseqüències múltiples del qual n'han fet una de les manifestacions més significatives de l'esperit del segle XX.






 Caricatura: es un retrato que exagera o distorsiona la apariencia física de una o varias personas. Es en ocasiones un retrato de la sociedad reconocible, para crear un parecido fácilmente identificable y, generalmente, humorístico.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario